Odkiaľ sa berú referencie na tejto stránke?

23.11.2014 15:11

Kde sa berú referencie na masáže uverejnené na tejto stránke?

Je možné, aby boli tak pozitívne?

 

Napríklad táto, ktorú mi zanechal dňa 7.11.2014 pán Mihalka po 60.min. masáži chrbáta...

 

 

"Takto má vyzerať masáž, prevedená odborne. S citom a priam fantastickými schopnosťami. Úžasný človek, perfektný prístup a maximálna spokojnosť. Doporučujem každému. Ďakujem."

 

 

Mnohí si určite kladiete otázky, či sú tieto referencie pravdivé. Odpoviem Vám, no najprv napíšem čo som raz videl...

 

Práve pre nedávnom som videl video, kde sa hovorilo ako by mala vyzerať správna referencia... Hovorilo sa tam ako ju upraviť, čo tam dať a čo by obsahovať nemala... Nezdá sa Vám to čudné? Je toto skutočne správne? Upravovať si referencie tak, aby čo najviac predávali? Podľa mňa je to manipulácia so zákazníkmi a neúcta k človeku, ktorý referenciu pôvodne napísal.

 

Ja takto nepracujem. Referencia od zákazníka je pre mňa prejavom dôvery a prečítate si ich tak, ako boli skutočne napísané. Bez úprav a nadnesenia.

 

Takže všetky referencie na tejto stránke sú pravdivé a zverejnené tak ako napísané boli. Nie sú upravované, obohacované, či inak skrášľované.

 

Keď mám viac masáží, zákazníci môžu nechať napísaný odkaz v mojom zápisníku. Z tohto zápisníka všetky referencie opisujem priamo na stránku.

 

Taktiež niektorí ľudia mi po masáži vložia ich referencie priamo do Knihy návštev. Za čo im samozrejme tiež ďakujem.

 

Ak sa vám zdajú tieto referencie neuveriteľné, určite uveríte, pokiaľ moje masáže vyskúšate. Rád sa s Vami stretnem na mojom masérskom stole u Vás doma.

 

masáže v trenčíne, skvelé masáže

 

 

 

 

 

 

 

Späť