NAPÍŠTE vašu REFERENCIU. Stránku ZROLUJTE ÚPLNE NADOL a vyplňte formulár. Pozrite sa i na staršie referencie v MENU stránky vľavo.

Dátum 22.09.2016

Vložil Srncová Viera

Titulok Zdravim Vas pan Gasparik.

Zdravim Vas pan Gasparik, som vdacna za to, ze som mala moznost spoznat Vas nie len ako skveleho masera, ale aj v podobe vyrovnaneho, duchovne vyspeleho cloveka, so snahou pomoct inym. Ocenujem u Vas to, ze Vy pridete za zakaznikom, v com vidim pre mna urcity komfort. Vsetky masaze, ktore som od Vas dostala, boli vzdy presne a spravne pouzite na liecenie toho problemu, ktory bolo treba prave riesit. Fascinuje ma na Vas poznanie, ze ja iba poviem, co mam za zdravotny problem, vy zhodnotite, aka masaz bude vhodna na dany stav a necham Vas pracovat tak, ako Vy uznate za potrebne. Doteraz som bola vzdy s vysledkom spokojna, velmi ste mojmu telu i dusi pomohli, za co Vam velmi pekne dakujem. Vase rady, ako treba cvicit pravidelne pre zlepsenie zdravotneho stavu aj takouto prevenciou som si vzala k srdcu a od tej doby sa citim skvele, pretoze kombinacia masaz plus Vase uzasne poradenstvo su perfektnou kombinaciou k uspesnemu zlepseniu zivota. Vyuzivam vsetky Vase rady aj na internete, kde sa venujete jednotlivym zdravotnym tazkostiam osobitne, je to uzasna pomoc najma vtedy, ked je clovek daleko od domova a masaz si prave nemoze z toho dovodu dopriat. Ste pre mna jeden uzasny vynimocny clovek, ktory si svoju pracu robi zodpovedne a s laskou. Dakujem.
Zelam Vam vela zdravia, uspechov v praci, mnozstvo spokojnych zakaznikov a nech sa Vam dari vo vsetkom, do coho sa s laskou a radostou pustite.
Z Hamburgu srdecne zdravi Viera Srncova.

Späť na diskusiu