Masáž chodidiel.

29.05.2013 12:53

Táto masáž je podobná ako Reflexná masáž chodidiel, no nestimulujú sa tu reflexné plôšky, ale používam tu rôzne hmaty z klasickej, lymfatickej a reflexnej masáže, plus moje vlastné. Je to masáž veľmi komplexná. Vďačím za ňu jednému penziónu v Banskej Bystrici, ktorého celé vedenie som masíroval. Práve táto masáž bola u nich jedna z najžiadanejších. Uvedomil som si, že môžem spojiť prvky rôznych masáží do skvelého výsledku. A teraz to robím.

 

Takmer všetci máme  ťažké nohy. Dlhým státím v práci, sedením, chodením sa často unavujeme. Masáž chodidiel pôsobí vždy aj reflexne, čo znamená okamžité nastolenie upokojujúcich a vitalizujúcich pocitov v tele. Cez nohy môžeme pohodlne ovládať celé telo. Túto masáž ocenia hlavne pracujúci ľudia, športovci, starší ľudia, ale aj Vaše hyperaktívne dieťa...

 

Aký je rozdiel medzi Reflexnou masážou chodidiel a touto masážou?

 

Reflexná masáž je zameraná viac do hĺbky, táto masáž je zase celistvejšia a uceľujúcejšia. Pri reflexnej masáži priamo stimulujeme vnútorné orgány. Pri masáži chodidiel zase vystupujú do popredia dlhšie upokojujúce hmaty.

 

Ako pomáha táto masáž?

 

  • Veľmi a všade- potvrdil mi to každý zákazník:)
Späť